Thaimassageguiden thaimassage i göteborg

thaimassageguiden thaimassage i göteborg

Friskvård och välbefinnande genom thaimassage i Örebro. Har avslappnande och energigivande effekt. Egentligen är det då väldigt svårt att avgöra var du egentligen hittar bäst thaimassage i Göteborg. Vi hälsar alla nya kunder välkomna till vår nya fräscha salong. Vi är diplomerade thaimassörer som sätter din trivsel och friskvård i främsta rummet. Det är väl värt att ta en promenad i vackra Örebro och leta upp just den thaimassage som du faller för. Du kan välja traditionell thaimassage eller den mildare avslappningsvarianten oljemassage.

Salonger: Thaimassageguiden thaimassage i göteborg

Fotmassage, en bra fotmassage gör våra steg lättare och gnuggar bort en hård dags spänningar. Detta kan dock bero på Örebros stora expansion på senare år som gjort att många företag flyttat till Göteborg, och dragit med sig ökad befolkning på samma gång. En sak är dock säker att du hittar helt fantastisk och underbar kvalitet på thaimassage i Göteborg, så det är bara att gå och hitta din favorit bland alla salonger efter en hemkomst från semestern så du kan fortsätta med din massage. Vi erbjuder bästa massage och en avkopplande paus i vardagen, våra massöser gör allt för att ni skall må bra och ha en både trevlig och behaglig stund. thaimassageguiden thaimassage i göteborg

Thaimassageguiden thaimassage i göteborg - Göteborg

Oljemassage (60min 450:- Swish Dusch Bad / Jacuzzi Massagebänk Rum med. Oasis, thai Massage Spa. Marklandsgatan 7, göteborg Thaimassage. Fick en mycket bra massage på denna salong av Emma hon såg till att min rygg fick en mycket bra massage och där tiden hölls med råge. Vill du boka en thaimassage i Göteborg?

Salonger: Thaimassageguiden thaimassage i göteborg

Har listat 68 stycken av Göteborgs alla thaimassageställen. Hitta priser, öppettider recenssioner. Välkomna till vår salong på Lindholmen, Hisingen. Göteborg med samma fina service. Vi erbjuder förstklassig, thaimassage eller avkopplande oljemassage. Är det helt enkelt vad som står på menyn som är intressant, och att du är den typen av person som redan fått förtroende för den thailändska massagen och kanske även vill kombinera thaimassageguiden thaimassage i göteborg detta med ort- och oljemassage samt någon eventuell skönhetsbehandling som också finns. Vill du vila lite så bjuder vi på kaffe, te eller juice efter behandlingen.

Om thaimassageguiden thaimassage i göteborg

Visa alla inlägg av thaimassageguiden thaimassage i göteborg →

En Kommentar på “Thaimassageguiden thaimassage i göteborg”

  1. Jag tar thaimassage i Göteborg ibland. I vilket fall så går vi. Vi håller alltid hög kvalitet på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *